Xiaomi Mi 9 128GB 6GB RAM Black

Az általunk forgalmazott termék MAGYAR menüs, európai piacra szánt bontatlan kártyafüggetlen készülék!

Az árak a 27% áfát tartalmazzák! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Gyártó: Xiaomi 
Modell: Mi 9 128GB 6GB RAM 


Leírás: 

A Qualcomm® Snapdragon ™ történetének legnagyobb frissítése 

Az okostelefonok története során a Snapdragon™ meghatározó szereplő a beszállítól között. A Snapdragon™ 855 egy újabb előrelépést jelent a teljesítményben. A 7nm-es technológiával készült processzor a legerősebb mobil processzor, a Xiaomi pedig büszke rá, hogy elsőként kapta meg ezt a SoC-t az Mi 9 számára a világpiacon elérhető okostelefon modellek között, ami elérhető. 

Két Turbo technológiával a kétszeres gyorsulás érdekében 

A rendszer optimalizálása gyorsabb teljesítményt tesz lehetővé. Az MI Turbo mélyreható optimalizálása garantálja, hogy a telefon évek múltán sem lassul be, tartja az ideális értékeket, a Game Turbo még nagyobb sebességet biztosít a rendkívüli játékélményekhez. 

A világ legnagyobb felbontású okostelefon képérzékelője 

Mit jelent, ha okostelefonunk kamerája 4-szer több pixelt használ, mint a tipikus 12MP-es okostelefonok Leginkább belenagyításnál jön ki a különbség, sokkal részletgazdagabb képet kapunk. A fél hüvelykes érzékelő és a 4 az 1-ben 1, 6 µm-es nagy pixeleknek köszönhetően élénk színű,  és világos fotók készíthetőek. Az Mi 9 kamerája részletesebb képet készít, mint a 4K televízió képe. 

Teljesen új tripla AI kamera - Több, mint egy átlagos objektív 

Az Mi 9 csodálatos képeinek titka Három különböző látószögű lencse: széles látószögű, teleobjektív és ultra-széles látószögű. Az Mi 9 rendelkezik egy az átlagnál szélesebb látószögű lencsével, amelyet úgy alakítottak ki, hogy minimális torzítás mellett már-már panoráma-szerű képeket készíthessünk. Továbbá támogatja a közeli fotózást is, ami 4 cm-es közelpontot jelent. A kreativitásodnak Te magad szabhatsz határt, az Mi 9 társad minden extrém fotózásban. 

Minőségi éjszakai és hold üzemmódok 

A fél hüvelykes érzékelővel és a 4 az 1-ben 1, 6 µm-es nagy pixelekkel az Mi 9 a Xiaomi éjszakai üzemmódját magasabb szintre emeli. Ezután a Hold módban ránagyíthatsz a hold krátereire a képeken. 

20MP-es Beautify szelfi kamera AI Portré móddal 

A 20MP-es nagyfelbontású érzékelő intelligensen egyesíti a pixeleket egyetlen 1, 8 μm-es pixelbe, így világosabb fotókat készíthetünk. A továbbfejlesztett Beautify algoritmus, és az AI portré mód a háttér elmosásával álomszép arcképeket eredményez. 

Légiesen ívelt kialakítás 

A Xiaomi első ívelt üvegtestű telefonja. Az ívelt hátsó kialakítás karcsú megjelenést kölcsönöz a telefonnak, kényelmes fogást biztosít, hiszen tökéletesen illeszkedik a tenyérbe. 

6, 39"-es Samsung AMOLED teljes kijelző vízcsepp notch-al 

A teljes képernyős megjelenítés fejlesztése töretlen, ennek eredményeképpen az Mi 9 olyan élményt biztosít, amely tökéletes használhatóságot, és kiváló vizuális élményt biztosít: kijelzőbe épített ujjlenyomat-érzékelő, miniatürizált szelfi kamera, és az ultrahangos közelségérzékelő. Mindezt sokkal vékonyabb kávával sikerült megvalósítani. A kijelző alján 40%-kal szűkebb , csupán 3, 6 mm-es. 

Corning® Gorilla® Glass 6 

A Mi 9 szépségét nem csak különleges színei,  de tartóssága is fokozza. A Corning® Gorilla® Glass 6 megbízható védelmet nyújt a képernyőn, és a hátlapon. A hátlapi kamera burkolata zafírüvegből készül, amely tartós védelmet biztosít, miközben javítja a képélességet. 

Praktikus és kényelmes 

Az optikai in-screen ujjlenyomat-érzékelő használatával az ujjlenyomatod nagy pontosságú, dinamikus fókuszálással szkenneljük, biztosítva, hogy a szkennert ne érje erős fény, vagy száraz kezek. 

Független AI gomb 

Egyszer nyomd meg a Google Asszisztens aktiválásához. A gomb testre szabható - könnyebb hozzáférést biztosít a kamerához, bekapcsolhatjuk az Olvasó módot, a zseblámpát, csak nyomd meg kétszer.